075-6355899
info@iradewi.nl
Toon openingstijden
Ira Dewi Indonesische Specialiteiten
De Werf 1
1502GS Zaandam

Wij hebben dit jaar weer ons best gedaan om een bijzonder Kerstmenu voor u samen te stellen. Alle gerechten worden uiteraard traditioneel bereid en zijn speciaal op elkaar afgestemd. Wat heel bijzonder is dit jaar, de ajam boemboe roejak is afgegrild op de houtskoolbarbecue om de authentieke smaak van Indonesië nog meer te benadrukken. Voor het gemak en volledigheid hebben wij gekozen voor deze uitgebreide rijsttafel met een voor –en nagerecht. Wilt u zelf toch nog iets doen of vindt u het gezellig om zelf ook iets te maken en heeft u een ander voor of -nagerecht in gedachten, dan leveren wij uitsluitend onze uitgebreide rijsttafel met maar liefst 10 bijgerechten.

Alle caterings worden bij u op een afgesproken tijd afgeleverd en uiteraard weer opgehaald in shaving dishes zodat u bijna niets meer hoeft te doen. Zonder stress de feestdagen doorbrengen wil iedereen toch wel? Kunt u meer genieten van uw vrije dagen en het gezellige samenzijn met uw familie en vrienden.


  • Tip: Bent u met een klein en intiem gezelschap tijdens de feestdagen? U kunt dan ons Kerstmenu ook vooraf bestellen als afhaalmenu vanaf 2 personen.

  • Kijk ook eens naar onze Indische gourmetschotels

Kerstmenu Ira Dewi Deluxe 2018

Voorgerecht:

Soto Madura – Indische rundvleessoep


Hoofdgerecht rijsttafel:

Nasi putih - witte rijst

Nasi kuning – gele rijst

Tahoe tempé boemboe Bali - gebakken tofoe en tempé in licht pittige knoflook uiensaus

Orak Arik – licht pittig roergebakken groenten

Telor Bali – licht pittig ei in sambal goreng saus

Urap urap – gestoomde groenten met kokos

Rendang - licht pittig Indisch ‘draadjesvlees’

Ajam boemboe roejak – licht pittige kippedijen met vel in knoflook uiensaus, met een vleugje kokosmelk bereid op de houtskoolgrill

Javaanse gehaktballetjes – in licht pittige ketjapsaus

Saté ajam – kipsaté inclusief huisgemaakte pindasaus met grove pinda's, 2 per persoon

Seroendeng - geroosterde kokos met pinda's

Kroepoek



  • Tip: wilt u uw wijn afstemmen op uw rijsttafel? Wij hebben in samenwerking met Terravin reeds een rode en witte wijn voor u uitgezocht die het beste bij ons eten past.

Nagerecht:

Dadar gulung – pandanflensje met zoete kokosvulling


  • Tip: serveer bij het nagerecht een bolletje kokos of vanille-ijs met een lekker likeurtje!