075-6355899
info@iradewi.nl
Toon openingstijden
Ira Dewi Indonesische Specialiteiten
De Werf 1
1502GS Zaandam

U kent het wel: in het drukke bedrijfsleven met veel overwerk schiet vers, gezond en gevarieerd eten er wel eens bij in. Ira Dewi biedt uitkomst. Tegenwoordig kunt u de heerlijke Indische maaltijden via onze eigen website ook op het werk laten bezorgen. Houd u van persoonlijke aandacht of wilt u weten wat onze specials zijn? Natuurlijk zijn wij ook direct telefonisch te bereiken. Ira Dewi - ook voor vegetariërs - is nu zes dagen per week, alleen niet op maandag, geopend.

Vanaf heden is deze Indische-to-go uit Zaandam tevens beschikbaar voor bedrijfscatering. Wij verzorgen en bezorgen al vanaf € 12,50 p.p. een Indisch buffet.

Voor de catering van bedrijfsfeesten en bruiloften draait het Ira Dewi team evenmin hun hand om. Met echte hartstocht, zoals het in een Indische keuken betaamt, bereiden ze in een open keuken de meest uiteenlopende smakelijke hapjes.

Jubilea of een bijzondere gelegenheid? Met liefde bereiden en bezorgen wij een buffet naar wens.

Wilt u meer informatie over de dagelijkse catering of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen neemt u dan contact met ons op via de mail of telefoon, zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

email: info@iradewi.nl