075-6355899
info@iradewi.nl
Toon openingstijden
Ira Dewi Indonesische Specialiteiten
De Werf 1
1502GS Zaandam

Meer dan vijf jaar geleden opende Ira Dewi haar deuren aan De Werf 1 in Zaandam. Ira Dewi is een Indonesisch Specialiteiten Afhaalrestaurant en Cateringsbedrijf, waar je authentieke en lekkere Indische gerechten kan eten voor een verrassend aangename prijs.

Alle gerechten worden volgens traditioneel recept klaargemaakt door eigenaresse Sandra Oen. Sommige gerechten gaan al drie of vier generaties mee, want haar moeder en tante helpen ook mee in de keuken. Haar kennis en passie van de Indonesische keuken heeft ze te danken aan haar moeder.

De naam Ira Dewi is een ode aan Sandra’s moeder. Omdat haar moeder haar grote inspiratiebron is, heeft ze het bedrijf ook naar haar vernoemd. Haar moeder danste vroeger bij een Indische dansschool, Ira Dewi was haar artiestennaam in Indonesië.
Versheid en speciale gerechten

Alle gerechten worden ambachtelijk en dagelijk vers bereid. Op de menukaart staan uiteenlopende Indische gerechten. Van basisgerechten als witte, gele of gebakken rijst tot een complete rijsttafel. Daarnaast zijn er verschillende snacks verkrijgbaar. Geregeld worden er nieuwe gerechten buiten de reguliere kaart om klaar gemaakt. Deze speciale gerechten kunnen nu ook op de eigen website besteld worden.
Afhalen of bezorgen

Mocht u een keertje niet in de gelegenheid zijn om te koken en u heeft zin in authentieke Indische gerechten. Dan kunt u bij ons heerlijke gerechten afhalen. Er is genoeg keuze en uw gerechten worden stevig en warm verpakt, zodat u thuis optimaal van uw maaltijd kunt genieten! Voor nog meer gemak kunt u op onze website uw bestelling doorgeven, zodat u het op een afgesproken tijdstip af kunt halen.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice. Ons team van bezorgers staan zes dagen per week voor u klaar om uw bestelling tot aan uw voordeur af te leveren. Zowel bij u thuis als op de zaak.

Ira Dewi is niet alleen een fijne Indisch-to-go, maar ook een kleine toko. In de zaak tref je een groot assortiment kroepoek aan en noedels om thuis te koken.